Новини

Курси польської

Освіта в Польщі

Мовні школи в Польщі

 

BIRUCHIY Art School, літо 2017



doroga.jpg
Ми запрошуємо молодих художників і студентів, а також усіх, хто цікавиться сучасним мистецтвом, з 23 червня по 3 липня 2017 року – взяти УЧАСТЬ у 3-ій українсько-польській освітній програмі BIRUCHIY Art School, організованій спільно Фондом «Спілки поляків м. Києва», Міжнародним симпозіумом сучасного мистецтва «Бірючий» та Комплексом шкіл агробізнесу ім. М. Ратая в місті Клементовіце(Польща).

Концепція проекту 2017 року: «Дорога з дому | Дорога додому».
Основна ідея: пошук визначень двох понять – Дорога і Дім.
Протягом 10 днів учасники матимуть змогу навчатися, працювати, обмінюватися досвідом, відпочивати разом із відомими сучасними художниками та яскравими представниками сучасної української культури, а також безпосередньо познайомляться з польським арт-середовищем.

Культурно-освітня програма Klementovice  включає: щоденні лекції та майстер-класи відомих сучасних українських і польських художників та діячів мистецтв, відвідування провідних центрів сучасного мистецтва Польщі, екскурсійні поїздки.

Серед запрошених українських художників: Закентій Горобйов, Олександр Гладкий, Ольга Федорова, Роман Михайлов, Apl315, Володимир Яковець, Олекса Манн, Олексій Яловега, Сергій Захаров, Володимир Гуліч, Анастасія Лойко, група VIDSOTOK (Антон Ткаченко та Анастасія Хлестова).

Найкращі роботи молодих художників і студентів буде включено до фінальної виставки та каталогу – разом із роботами іменитих майстрів.

Вартість участі в програмі BIRUCHIY Аrt Shool: 300 євро + 1000 грн

У вартість входить:

- допомога в оформленні візи,

- проїзд в обидва кінці (автобус) і транспортний супровід у Польщі,

- триразове харчування (польська кухня),

- відвідування Центрів мистецтва і галерей в Любліні та Варшаві,

- екскурсії в міста Казімеж-Дольни й Пулави,

- матеріали для роботи,

- відвідування лекцій та майстер-класів учасників проекту – польських і українських художників,

- участь у фінальній виставці.

Заявки приймаються до 01 червня 2017 за посиланнямhttps://goo.gl/forms/8oZTFJTyHgTt7pK03

Додаткова інформація за тел. +38 (067) 2197811 (Олена) та наhttps://goo.gl/Z2UrON

Наша мета

Основна мета діяльності Спілки Поляків міста Києва - поширення польської мови та культури на території України, громадський, освтіній та культурний розвиток громадян України польського походження та усіх зацікавлених польською культурою та історією. Найбільш активні наші проекта повязані з освітою та культурою.