Запрошуємо на безкоштовні розмовні заняття для підвищення рівня польської

Курси польської

Освіта в Польщі

Мовні школи в Польщі

 

Запрошуємо на безкоштовні розмовні заняття для підвищення рівня польської

Щоб поліпшити знання наших студентів ми організуємо бонусні онлайн-зустрічі. Перша така відбудеться в цю п'ятницю о 18.30 для рівнів А1-А2.
Одна з основних умов для опанування будь-якої іноземної мови, полягає в тому, щоб перебороти свій страх говорити. Ми вирішили допомогти вам подолати цей бар'єр і організували зустріч в форматі розмови-знайомства, де кожен учасник попрактикує свої сили польської в безпечних, але нових умовах.
Ви зможете перевірити свої сили в незапланованому спілкуванні, познайомитись з новими однодумцями, отримати кваліфікований фідбек по темам, які вимагають додаткового опрацювання.
Спілкування заплановано на платформі ZOOM. Модерувати його буде дипломований викладач-полонист, координаторка освітніх проектів Fundacji Ольга Бочкар.
Реєстрація за посиланням:https://forms.gle/qeedkjgh9mtqxrji7 
А для тих, хто бажає долучитися до наших курсів, нагадаємо, що зробити це можливо на сторонці "Курси польської мови". Кількість мiсць обмежена, на суботню групу А1 залишилось лише два.

Наша мета

Основна мета діяльності Спілки Поляків міста Києва - поширення польської мови та культури на території України, громадський, освтіній та культурний розвиток громадян України польського походження та усіх зацікавлених польською культурою та історією. Найбільш активні наші проекта повязані з освітою та культурою.