Новини

Курси польської

Освіта в Польщі

Мовні школи в Польщі

 
Чергове літо коли ми не зможемо провести наші традиційні мовні школи в Польщі, тому ми їдемо на море!!!

з 01.07 по 13.07 набираємо групу в подорож до Міжнародного дитячо-юнацького табору «Morski Duni» м. Шкорпіловци (Болгарія).

Розміщення в сучасному корпусі з усіма зручностями в кожному номері. В апартаментах по 4 людини. У кожній кімнаті кондиціонер і балкон. WI-FI безкоштовно (на ресепшені та на території табору). У таборі є обладнані дитячі майданчики, юнацький клуб, кінозал, літня сцена, два басейни, футбольне поле, тенісний корт а також власний піщаний пляж.

18.07 - 28.07
.2021 - в Карпатах
01.07 - 13.07 - на пляжі в Болгарії

Пробуджуємось…

З березня відновлюємо заняття ОФЛАЙН
Група А1(початковий рівень)
Початок занять - 20 березня
Щосуботи о 11:00
2 заняття по 90 хвилин(з перервою)
Загалом 26 занять (13 тижнів)
Друковані зошит та підручник у ПОДАРУНОК
По закінченню – сертифікат СПМК

За додатковою інформацією  телефонуйте:
+380975232107 Ольга Бочкар
+380958425916 Катерина Пташинська
Чекаємо на Вас!
Щоб убезпечити своїх учнів і вчителів під час пандемії коронавірусу, ми продовжуємо наше навчання дистанційно по Skype. Зараз відкрито набір на рівні А1, А2, B1, B2. Записатися на заняття можна в розділі «Розклад».
З урахуванням ваших побажань розпочато набір в додаткову суботню групу А1!
В групу А1 буднього дня(вівторок, четвер) залишилось 2 місця!
Щоб поліпшити знання наших студентів ми організуємо бонусні онлайн-зустрічі. Перша така відбудеться в цю п'ятницю о 18.30 для рівнів А1-А2.
Одна з основних умов для опанування будь-якої іноземної мови, полягає в тому, щоб перебороти свій страх говорити. Ми вирішили допомогти вам подолати цей бар'єр і організували зустріч в форматі розмови-знайомства, де кожен учасник попрактикує свої сили польської в безпечних, але нових умовах.
Ви зможете перевірити свої сили в незапланованому спілкуванні, познайомитись з новими однодумцями, отримати кваліфікований фідбек по темам, які вимагають додаткового опрацювання.
Спілкування заплановано на платформі ZOOM. Модерувати його буде дипломований викладач-полонист, координаторка освітніх проектів Fundacji Ольга Бочкар.
Реєстрація за посиланням:https://forms.gle/qeedkjgh9mtqxrji7 
А для тих, хто бажає долучитися до наших курсів, нагадаємо, що зробити це можливо на сторонці "Курси польської мови". Кількість мiсць обмежена, на суботню групу А1 залишилось лише два.
У зв'язку з продовженням адаптивного карантину, повідомляємо, що у місті Києві очні заняття з польської мови відновлюватись не будуть. Працюємо онлайн з учнями з усієї України в групах та індивідуально. Актуальний розклад.
Очні заняття відновлюємо в Ірпені з середини вересня за адресою вул. Пушкінська 25-Д в приміщенні Альпа Скул.

Наша мета

Основна мета діяльності Спілки Поляків міста Києва - поширення польської мови та культури на території України, громадський, освтіній та культурний розвиток громадян України польського походження та усіх зацікавлених польською культурою та історією. Найбільш активні наші проекта повязані з освітою та культурою.